Terapie s koněm

Terapie s koňmi poskytuje netušené množství nových podnětů, pohledů a možností práce na sobě. Kůň Vám díky zrcadlení pomůže najít odpovědi na Vaše otázky, které nosíte v sobě.

V rámci terapie s koňmi využívám psychoterapeutické techniky a přístupy, které umožňují Vás provést procesem terapie v bezpečném prostoru. Stavím na znalostech z oblasti psychoterapie a psychologického poradenství, inspiruji se přístupy zaměřené na tělo a propojuji nás s koňmi skrze naše nejzákladnější instinkty a procesy. Díky znalosti svých koní pak vím, co mohou nabídnout a mám v nich spolehlivé koterapeuty – kolegy a pomocníky.

Proč tedy zrovna kůň? Jedná se o zvíře, které je primárně stádové, je tedy nastavené na spolupráci s ostatními, dokáží velmi dobře číst řeč našeho těla a odečíst napětí a procesy našeho nervového systému, které neošálíme. Díky své vyvinuté senzitivitě dokáží zrcadlit vše, co se v nás odehrává, aniž bychom si toho museli být vědomi. Pokud přidáme fakt, že kůň má 5x silnější elektromagnetické pole kolem svého velkého srdce oproti člověku, získáme skvěle nastaveného terapeuta, který je ve své autenticitě pro mnohé z nás velkým přínosem.

Ráda Vás využitím a přínosem v terapii s koněm bezpečně a profesionálně provedu tak, aby jste mohli vytěžit ze spolupráce maximum!

Pohoda, klid, odpočinek…
Blízkost, přijetí, propojení…
Přejít nahoru